ZSF Zrenjaninski Socijalni Forum

ZA SOCIJALNU I NACIONALNU RAVNOPRAVNOST,

ZA PRAVDU I SLOBODU

Problemi sa daljinskim grejanjem u Zrenjaninu i drugim gradovima Srbije

Zrenjaninski socijalni forum i Centar za zaštitu potrošača “Begej” iz Zrenjanina organizuju tribinu o temi “Problemi sa daljinskim grejanjem u Zrenjaninu i drugim gradovima Srbije“.

Tribina će biti održana u četvrtak, 26. januara 2017. u 17 sati u sali KUD “Petefi” na staroj pijaci, a na njoj će govoriti Dušan Kokot, predstavnik Centra za zaštitu potrošača “Begej” iz Zrenjanina i prof. dr Đokica Jovanović, predstavnik Udruženog pokreta slobodnih stanara iz Niša.

Nekoliko drugih organizacija koje su udržene u Asocijaciju udruženja građana i organizacija Srbije potvrdilo je da će i njihovi predstavnici učestvovati u raspravi: Lokalni front iz Kraljeva, Kragujevački kućni savet, kao i slična udruženja iz Bečeja i Subotice.

Na tribini će se govoriti o tome kakvi problemi postoje u vezi sa daljinskim grejanjem, kakve primedbe upućuju navedene organizacije i kakve aktivnosti u vezi s tim one preduzimaju.

Organiatori pozivaju sugrađanke i sugrađane da se aktivno uključe u debate i svojim primedbama i sugestijama pomognu da se postojeći problemi reše.

Comments are closed.